Jachninovy taštičky Jachninovy taštičky - s celebritou v kuchyni

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

Práce se známými osobnostmi

Pracoval jsem velmi často s celebritami těch nejtěžších kalibrů. Velmi často se stalo, že jsem pro ně připravoval i pohoštění, spontánně a nevážně, ale také jsem někdy vařil. Obyčejná jídla jsou nejtěžší, protože je každý zná a ví, jak mají chutnat. Inu procházka sadem to někdy není, ale stojí to za to.

Taštičkáři z Prahy podporují Tomáše Töpfera

Jachninovy taštičky přišly ochutnat i známé osobnosti. Ředitel Divadla na Vinohradech, senátor, herec a režisér Tomáš Töpfer nebo moderátorka Halina Pawlowská.

Jachninovy taštičky a slavné osobnosti patří k sobě ...

Dlouhodobá spolupráce se známými osobnostmi mne velmi inspiruje... Nejednou jsem pro ně připravoval lahodné menu...Podívejte se na fotky z dob "nedávno minulých".

Příběhy slavných

S Jiřinou BohdalovouS Jiřinou Bohdalovou jsem měl tu čest pracovat. Neuvěřitelné, pohotové a na první dobrou. Jsem si jist, že Jiřina je jedna z nejlepších kuchařek, kterou tahle země kdy měla. Je totiž k práci absolutně poctivá a je to ona, která důsledně a lidsky domlouvá spolupracovníkům.

"To nevadí, že se to nepovedlo, uděláme to znova a dobře. Dokud to nebude ono, tak nejdem domů. Dostal jsem od ní k narozeninám bábovku a dodnes si pamatuji tu chuť.


 

S Karlem SchwarzenbergemKnížeti jsem dělal obložený chléb při křtu sochy. Program byl nabitý a celebrity jenom ševelily. Moc se to povedlo. Opékali jsme nějaké maso a pili horkou smetanu s whiskey. Kníže se usmíval a křtil na dvakrát.


 

S Václavem MarhoulemVáclav Marhoul a Jiří Balvín pracovali na show Zabíjačkafest jako o život. Vyhráli všichni, ale tihle dva soutěživí chlapíci chtějí vyhrávat. Pořád. 12 zabíjaček najednou jako soutěž je ale trošku přejedlo. 


S Bárou Štěpánovou

S Bárou jíme, co se dá. Není cimprlich a její manžel Mirek je křišťálové stvoření. Sní všechno. Nejraději Bourbonne. 


 

Se Simonou KrainovouSimoně Krainové jsem u natáčení Antimis narychlo dělal housku a potom jí omylem zamknul na opuštěném zámečku. Myslím, že její pláč vytlačil i hlad.


 

S prof. Alešem VeselýmS prof. Alešem Veselým jíme vždycky něco. Nejvýznamější sochař současnosti má jazýček jako chameleon. Poprvé asi před 30 lety jsem dělal plněné kapustové listy hovězím a cizrnou.Vypadalo to, že dostane mixomatozu, ale mluvit u jídla nesměl nikdo. Od té doby toho bylo víc, ale jeho kardamonová káva je vyhlášená až v Tell Avivu.